2-daagse Textielworkshop Plisseren

 

Tijdens deze bijzondere 2-daagse workshop, ontwikkel je zelf plissé met eigengemaakte mallen.

  • plisseren workshop

Waar en wanneer?
Datum:
24 & 25 september 2022
Locatie: het oude klooster / museum op de Breusterstraat 27, Eijsden, nabij Maastricht. Recht voor de deur gratis parkeren.
Tijdstip: 11 – 16u

Kosten:
De prijs is €285,-  (btw-tarief 0%), incl. materialen.

Voor wie?
Voor iedereen die een passie heeft voor textiel. Deze workshop is zeker ook geschikt voor modeontwerpers die graag plissé in hun ontwerpen willen gebruiken.

Doel
Tijdens deze 2-daagse workshop leer je hoe je zelf plissé maakt. Je ontwikkelt je eigen mallen en door middel van strijkijzers creëer je permanente plooien in je stof.

Vooropleiding en benodigdheden
Je hebt geen voorkennis nodig.

Wees van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop en laat je inspireren door mooie materialen en nieuwe mogelijkheden!

Docent:
De workshop wordt gegeven door Bakri Shoukeh. Bakri is afkomstig uit Aleppo, Syrië. Hier had hij een bloeiend bedrijf in plissé-kunt en leverde aan het hele Midden Oosten.
Graag wil Bakri zijn kennis ook in Nederland kenbaar maken.


Inschrijving & betaling:

Bij betaling via Ideal is deelname direct bevestigd. Je ontvangt een bevestigingsfactuur via de mail.

Heb je niet de mogelijkheid om met Ideal te betalen en wil je met een factuur betalen? Kies dan voor betaling via factuur. Je ontvangt de factuur direct in je mailbox. Let op: je inschrijving is pas definitief als we het bedrag hebben ontvangen. Om zeker te zijn van je deelname, adviseren we je om zo snel mogelijk te betalen.https://textilice.nl/product/cursus-dessinontwerpen-print-design-met-adobe-illustrator/

Heb je niet de mogelijkheid om met Ideal te betalen en wil je met een factuur betalen? Kies dan voor betaling via factuur. Je ontvangt de factuur direct in je mailbox. Let op: je inschrijving is pas definitief als we het bedrag hebben ontvangen.

  • Betalen met Factuur
    Voor deze betaalwijze brengen we €12,50 administratiekosten in rekening.

• Onze cursussen en workshops zijn BTW vrij.
• Vindt de cursus geen doorgang; wordt direct jouw cursusgeld teruggestort
• Wil je betalen in termijnen? Neem contact op met info@textilice.nl
• Overige voorwaarden: Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Annulering
Na inschrijving heeft u recht op 14 dagen bedenktijd, mits de cursus / workshop niet binnen deze 14 dagen start. Binnen deze 14 dagen kan de deelname kosteloos worden geannuleerd. Het annuleren van deelname is alleen schriftelijk, bijvoorbeeld via email, mogelijk.
• Bij opzegging minder dan 7 weken vóór de eerste cursusdag is de helft van het cursusgeld én €12,50 aan administratiekosten verschuldigd.

• Bij opzegging minder dan 10 dagen vóór aanvang van de eerste cursusdag is 75% van het cursusgeld én €12,50 aan administratiekosten verschuldigd.
• Wanneer u tijdens de cursus / workshop opzegt, is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.

• Textilice is niet verplicht een alternatieve cursus / workshop of inhaallessen aan te bieden bij voortijdige beëindiging van een workshop of cursus.
• Indien u voor aanvang van de eerste cursusdag wegens ziekte of ongeval uw deelname wenst te annuleren, dan is volledige restitutie minus €12,50 aan administratiekosten van cursusgelden mogelijk. In dit geval dient binnen 20 dagen na de annulering een doktersverklaring te worden overgelegd. 
De termijn voor retourbetaling is 2 weken. 


Textilice is een CRKBO geregistreerde instelling.