Privéles dessinontwerpen/print design met Adobe Illustrator

 

Het ontwerpen van een dessin(all-over print) is een specialisatie. Tijdens de les leer je niet alleen hoe je dessins moet maken met Adobe Illustrator, maar je krijgt ook inzicht in het beroep dessinontwerper en hoe je je als freelance designer in de markt kunt zetten.

Voor wie?
Privéles is geschikt voor mensen met interesse in mode, grafisch ontwerp, textielontwerpen of interieur en die geïnteresseerd zijn in een plekje op de creatieve arbeidsmarkt of zoeken naar een specialisatie in hun huidige creatieve beroep.

Doel
Commercieel leren ontwerpen van dessins voor de branches : mode, interieur, stationery. Leer de technische vereisten, toepassingen in Adobe Illustrator en hoe je je als freelancer kunt profileren. Ook ontwikkel je een aantal verkoopbare ontwerpen.

Vooropleiding en benodigdheden
Kennis van Adobe Illustrator is niet noodzakelijk. Mensen zonder basiskennis kunnen (desgewenst van te voren) extra oefeningen aangereikt krijgen.
Wil je  thuis verder oefenen met Adobe Illustrator? Download de gratis 30 dagen proefversie hier.

Waar?
Locatie: het oude klooster / museum op de Breusterstraat 27, Eijsden, nabij Maastricht. Recht voor de deur gratis parkeren.

(Tip: via NS , Kruidvat, Primera, Hema e.d. zijn vaak goedkope treinkaartjes te krijgen.)

Programma en kosten:
Bepaal zelf hoeveel uur en hoeveel lessen je denkt nodig te hebben. Je kunt ook aangeven welke onderwerpen je wenst te behandelen. Neem contact op om de mogelijke inhoud te bespreken. Je kunt altijd starten met een enkele les en naar wens meer lessen aanvragen.
Vraag naar de kosten voor je gewenste uren. Indien je met meerdere personen wenst te komen, is er een lagere prijs mogelijk.
De privéles is inclusief lunch.

Samenwerking agentschap
Textilice heeft voor de cursus / privéles een samenwerking met een agentschap, waardoor je ontwerpen meteen geplaatst zouden kunnen worden met kans op verkoop. Je kunt via Textilice meteen als freelancer bij de agent aan het werk. Over de voorwaarden word je tijdens de cursus geïnformeerd. Deze samenwerking is uitsluitend voor cursisten en oud-cursisten.

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke geeft ook les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt. Jolieke is een Adobe Certified Expert.

Inschrijven:
Stuur een mail met je naam, adresgegeven en eventueel BTW-nummer naar info@textilice.nl.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Locatie Textilice: