Privéles digital print design met Adobe Photoshop

 

Het ontwerpen van een dessin (all-over print) is een specialisatie. In deze les leer je hoe je (fotografische) dessins maakt met Adobe Photoshop, geschikt voor digitale druk op o.a. textiel.

photoshop

Voor wie?
Deze privéles is geschikt voor mensen met een interesse in mode, textielontwerpen of interieur en die voor hun huidige beroep of hobby willen leren om dessins te ontwikkelen speciaal voor digitale druk.
De les is ook geschikt voor mensen die eerder de cursus of privéles dessinontwerpen / print design met Adobe Illustrator hebben gevolgd en interesse hebben om fotografische dessins te leren ontwikkelen specifiek met Adobe Photoshop.
N.B.: mensen die interesse hebben om als freelancer te werken als dessinontwerper raden we aan de cursus of privéles dessinontwerpen / print design met Adobe Illustrator te volgen.

Doel
Leer fotografische dessins (all-over prints) te ontwikkelen met Adobe Photoshop. Aan het einde van de lessen kun je werken met Adobe Photoshop en heb je enkele commerciёle dessins gemaakt voor de branches : mode, interieur, of stationery. Je kent de technische vereisten en toepassingen in Adobe Photoshop. Adressen van leveranciers waar in kleine en/of grote oplage stoffen digitaal gedrukt kan worden, worden je aangereikt.

Vooropleiding en benodigdheden
Voorkennis van Adobe Photoshop is niet vereist. Mensen zonder basiskennis kunnen extra oefeningen aangereikt krijgen. Wil je thuis verder werken met Adobe Photoshop? Download de gratis 30 dagen proefversie van Adobe Photoshop hier.

Waar?
Locatie: het oude klooster / museum op de Breusterstraat 27, Eijsden, nabij Maastricht. Recht voor de deur gratis parkeren.

(Tip: via NS , Kruidvat, Primera, Hema e.d. zijn vaak goedkope treinkaartjes te krijgen.)

Programma en kosten:
Bepaal zelf hoeveel uur en hoeveel lessen je denkt nodig te hebben. Neem contact op om te bespreken wat voor jou het beste zou passen. Je kunt altijd starten met een enkele les en naar wens meer lessen aanvragen.
Vraag naar de kosten voor je gewenste uren. Indien je met meerdere personen wenst te komen, is er een lagere prijs mogelijk.
De privéles is inclusief lunch.

Samenwerking agentschap
Textilice heeft voor de cursus / privéles een samenwerking met een agentschap, waardoor je ontwerpen meteen geplaatst zouden kunnen worden met kans op verkoop. Je kunt via Textilice meteen als freelancer bij de agent aan het werk. Over de voorwaarden word je tijdens de cursus geïnformeerd. Deze samenwerking is uitsluitend voor cursisten en oud-cursisten.

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke geeft ook les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt.

Inschrijven:
Vul je gegevens in op het inschrijvingsformulier.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Locatie Textilice: