Privéles Klassikaal technisch modetekenen met Adobe Illustrator

 

Leer hoe je met Adobe Illustrator technische tekeningen (platte tekeningen) maakt voor de mode industrie. Je leert niet alleen de toepassingen met Adobe Illustrator, maar maakt ook kennis met de vakterminologie in Nederlands en Engels, doet kennis op over naadsymbolen, artworks, labeling, werken met leveranciers en meer. Je leert complete en werkbare tekeningen te maken die klaar zijn voor gebruik in de mode industrie.

foto technische tekeningen

Voor wie?
Privéles is geschikt voor mensen die vanuit hun huidige zelfstandige, creatieve beroep zoeken naar mogelijkheden om een eigen kledinglijn te ontwikkelen en voor mensen die vanuit hun specialisatie zoeken naar verdieping in de vorm van technisch modetekenen.

Doel
Het ontwikkelen van technisch correcte en complete modetekeningen, geschikt voor verzending naar een leverancier. Je leert de toepassingen in Adobe Illustrator. Aan het einde van de les heb je (een aantal) bruikbare tekeningen af.

Vooropleiding en benodigdheden
Het is noodzakelijk om over een basis computerkennis te beschikken.
Kennis van Adobe Illustrator is niet noodzakelijk. Het is nodig om Adobe Illustrator op je computer geïnstalleerd te hebben. Download de gratis 7 dagen proefversie hier.
Cursisten van Textilice kunnen een jaarabonnement van Creative Cloud (=alle programma’s van Adobe) nemen voor €140,50 incl. BTW.

Kies voor Klassikale les
Klassikale les: Locatie: het oude klooster / museum op de Breusterstraat 27, Eijsden, nabij Maastricht. Recht voor de deur gratis parkeren.
(Tip: via NS , Kruidvat, Primera, Hema e.d. zijn vaak goedkope treinkaartjes te krijgen.)

De klassikale les duurt standaard 5 uur.

Programma en kosten:
Bepaal zelf hoeveel lessen je denkt nodig te hebben. Neem contact op om te bespreken wat voor jou het beste zou passen. Je kunt altijd starten met een enkele les en naar wens meer lessen aanvragen.
Een les duurt 5 uur, inclusief pauze. De kosten van 1 les bedragen €185,- (vrij van btw) Indien je met meerdere personen wenst te komen, is er een lagere prijs mogelijk.

Inschrijven:
Stuur een mail met je naam, adresgegeven  info@textilice.nl.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Locatie Textilice:

  • Textilice