Privéles Live Online dessinontwerpen/print design met Adobe Illustrator

 

Het ontwerpen van een dessin(all-over print) is een specialisatie. Tijdens de les leer je niet alleen hoe je dessins moet maken met Adobe Illustrator, maar je krijgt ook inzicht in het beroep dessinontwerper en hoe je je als freelance designer in de markt kunt zetten.

Voor wie?
Privéles is geschikt voor mensen met interesse in mode, grafisch ontwerp, textielontwerpen of interieur en die geïnteresseerd zijn in een plekje op de creatieve arbeidsmarkt of zoeken naar een specialisatie in hun huidige creatieve beroep.

Doel
Commercieel leren ontwerpen van dessins voor de branches : mode, interieur, stationery. Leer de technische vereisten, toepassingen in Adobe Illustrator en hoe je je als freelancer kunt profileren. Ook ontwikkel je een aantal verkoopbare ontwerpen. Na de les heb je de mogelijkheden als freelancer (werken voor een agent, eigen acquisitie of verkoop van je eigen ontworpen producten) ontdekt, als ook het werken in loondienst.

Vooropleiding en benodigdheden
Het is noodzakelijk om over een basis computerkennis te beschikken.
Kennis van Adobe Illustrator is niet noodzakelijk. Het is nodig om Adobe Illustrator op je computer geïnstalleerd te hebben. Download de gratis 7 dagen proefversie hier.
Cursisten van Textilice kunnen een jaarabonnement van Creative Cloud (=alle programma’s van Adobe) nemen voor €140,50 incl. BTW.

Kies voor Live Online Les
Live Online Les: je ontvangt inloggegevens, waardoor je in de online omgeving de Live Online les kunt volgen. Gebruik Chrome als je browser. Zorg dat je microfoon werkt om sneller vragen te kunnen stellen dan via de chat.
Bepaal zelf hoeveel uren je les wil hebben.

Programma en kosten:
Bepaal zelf hoeveel uren je denkt nodig te hebben. Neem contact op om te bespreken wat voor jou het beste zou passen.
De kosten van 1 uur bedragen €48,- (vrij van btw).

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke geeft ook les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt. Jolieke is een Adobe Certified Expert.

Inschrijven:
Stuur een mail met je naam, adresgegeven  info@textilice.nl.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Word Designer van Motique!

Motique is een shop-in-shop-systeem speciaal voor jou als Print Designer. Motique biedt een online omgeving waarin jij je shop kunt inrichten en personaliseren.
Na het volgen van minimaal 7 Live Online privélessen van Textilice vervallen de opstartkosten van €99,- (excl. BTW) en kun je direct aan de slag met je shop bij Motique! Meer informatie over Motique vind je hier.

Locatie Textilice:

  • Textilice