Privéles Live Online dessinontwerpen/print design met Adobe Illustrator

 

Het ontwerpen van een dessin(all-over print) is een specialisatie. Tijdens de les leer je niet alleen hoe je dessins moet maken met Adobe Illustrator, maar je krijgt ook inzicht in het beroep dessinontwerper en hoe je je als freelance designer in de markt kunt zetten.

Voor wie?
Privéles is geschikt voor mensen met interesse in mode, grafisch ontwerp, textielontwerpen of interieur en die geïnteresseerd zijn in een plekje op de creatieve arbeidsmarkt of zoeken naar een specialisatie in hun huidige creatieve beroep.

Doel
Commercieel leren ontwerpen van dessins voor de branches : mode, interieur, stationery. Leer de technische vereisten, toepassingen in Adobe Illustrator en hoe je je als freelancer kunt profileren. Ook ontwikkel je een aantal verkoopbare ontwerpen.

Vooropleiding en benodigdheden
Het is noodzakelijk om over een basis computerkennis te beschikken.
Kennis van Adobe Illustrator is niet noodzakelijk. Het is nodig om Adobe Illustrator op je computer geïnstalleerd te hebben. Download de gratis 7 dagen proefversie hier.
Cursisten van Textilice kunnen een jaarabonnement van Creative Cloud (=alle programma’s van Adobe) nemen voor €140,- incl. BTW.

Kies voor Live Online Les
Live Online Les: je ontvangt inloggegevens, waardoor je in de online omgeving de Live Online les kunt volgen. Gebruik Chrome als je browser. Zorg dat je microfoon werkt om sneller vragen te kunnen stellen dan via de chat.
Bepaal zelf hoeveel uren je les wil hebben.

Programma en kosten:
Bepaal zelf hoeveel uren je denkt nodig te hebben. Neem contact op om te bespreken wat voor jou het beste zou passen.
De kosten van 1 uur bedragen €48,- (vrij van btw).

Samenwerking agentschap
Textilice heeft voor de cursus / privéles een samenwerking met een agentschap, waardoor je ontwerpen meteen geplaatst zouden kunnen worden met kans op verkoop. Je kunt via Textilice meteen als freelancer bij de agent aan het werk. Over de voorwaarden word je tijdens de cursus geïnformeerd. Deze samenwerking is uitsluitend voor cursisten en oud-cursisten.

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke geeft ook les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt. Jolieke is een Adobe Certified Expert.

Inschrijven:
Stuur een mail met je naam, adresgegeven  info@textilice.nl.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Locatie Textilice: