Privéles Live Online digital print design met Adobe Photoshop

 

Het ontwerpen van een dessin (all-over print) is een specialisatie. In deze les leer je hoe je (fotografische) dessins maakt met Adobe Photoshop, geschikt voor digitale druk op o.a. textiel.

photoshop

Voor wie?
Deze privéles is geschikt voor mensen met een interesse in mode, textielontwerpen of interieur en die voor hun huidige beroep of hobby willen leren om dessins te ontwikkelen speciaal voor digitale druk.
De les is ook geschikt voor mensen die eerder de cursus of privéles dessinontwerpen / print design met Adobe Illustrator hebben gevolgd en interesse hebben om fotografische dessins te leren ontwikkelen specifiek met Adobe Photoshop.

Doel
Leer fotografische dessins (all-over prints) te ontwikkelen met Adobe Photoshop. Aan het einde van de lessen kun je werken met Adobe Photoshop en heb je enkele commerciёle dessins gemaakt voor de branches : mode, interieur, of stationery. Je kent de technische vereisten en toepassingen in Adobe Photoshop. Adressen van leveranciers waar in kleine en/of grote oplage stoffen digitaal gedrukt kan worden, worden je aangereikt. Na de les heb je de mogelijkheden als freelancer (werken voor een agent, eigen acquisitie of verkoop van je eigen ontworpen producten) ontdekt, als ook het werken in loondienst.

Vooropleiding en benodigdheden
Het is noodzakelijk om over een basis computerkennis te beschikken.
Kennis van Adobe Photoshop is niet noodzakelijk. Het is nodig om Adobe Photoshop op je computer geïnstalleerd te hebben. Download de gratis 7 dagen proefversie hier.
Cursisten van Textilice kunnen een jaarabonnement van Creative Cloud (=alle programma’s van Adobe) nemen voor €140,50 incl. BTW.

Kies voor Live Online Les
Live Online Les: je ontvangt inloggegevens, waardoor je in de online omgeving de Live Online les kunt volgen. Gebruik Chrome als je browser. Zorg dat je microfoon werkt om sneller vragen te kunnen stellen dan via de chat.
Bepaal zelf hoeveel uren je les wil hebben.

Programma en kosten:
Bepaal zelf hoeveel uren je denkt nodig te hebben. Neem contact op om te bespreken wat voor jou het beste zou passen.
De kosten van 1 uur bedragen €48,- (vrij van btw).

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke geeft ook les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt.

Inschrijven:
Stuur een mail met je naam, adresgegeven  info@textilice.nl.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Word Designer van Motique!

Motique is een shop-in-shop-systeem speciaal voor jou als Print Designer. Motique biedt een online omgeving waarin jij je shop kunt inrichten en personaliseren.
Na het volgen van minimaal 7 Live Online privélessen van Textilice vervallen de opstartkosten van €99,- (excl. BTW) en kun je direct aan de slag met je shop bij Motique! Meer informatie over Motique vind je hier.

Locatie Textilice:

  • Textilice