Technisch modetekenen met Adobe Illustrator: in-house training voor bedrijven

 

Leer met je team hoe je met Adobe Illustrator technische tekeningen (platte tekeningen) maakt voor de mode industrie. Je leert niet alleen de toepassingen met Adobe Illustrator, maar maakt ook kennis met de vakterminologie in Nederlands en Engels, doet kennis op over naadsymbolen, artworks, labeling, werken met leveranciers en meer.

 


Voor wie?
De in-house training is geschikt voor designteams van modebedrijven die hun vaardigheden betreffende het maken van technische tekeningen met Adobe Illustrator willen ontwikkelen.

Doel
Het ontwikkelen van technisch correcte en complete modetekeningen, geschikt voor verzending naar een leverancier. Je leert Adobe Illustrator beheersen. Ontwikkel tekeningen specifiek voor je collectie.

Vooropleiding en benodigdheden
Kennis van Adobe Illustrator is niet noodzakelijk. Basisoefeningen kunnen moeiteloos in het lesmateriaal geïntegreerd worden. Het lesmateriaal is toegespitst op de functies van Adobe Illustrator die nodig zijn voor technische tekeningen. Om na de training verder te oefenen is het nodig om over Adobe Illustrator te beschikken. Download de gratis 7 dagen proefversie hier.
Het is mogelijk om laptops met het programma tijdens de les te lenen.

In-house
De training wordt gegeven op locatie van de opdrachtgever.

Programma en kosten
Het aantal lessen is zelf te bepalen. Zo kun je eventueel 1 of 2 lessen inplannen en vervolgens kijken of er behoefte is aan meer. Een les duurt 5 uur. De prijs per les voor een heel team €350,- (btw-tarief 0%)  exclusief reiskosten.

Meer info of een dag boeken?
Stuur een mail naar: info@textilice.nl 

Op de hoogte blijven van Textilice? Dan kun je je emailadres hier achterlaten.