Vervolgcursus dessinontwerpen: Portfoliobegeleiding

 

Bouw je portfolio tijdens 6 lessen in een inspirerende groep en ontwikkel je skills van Adobe Illustrator en Adobe Photoshop onder begeleiding.

foto portfoliobegeleiding-01


Voor wie?

Deze cursus wordt uitsluitend aangeboden aan oud-cursisten van de Cursus of Privéles Dessinontwerpen / Print Design met Adobe Illustrator en van de Cursus of Privéles Digital Print Design met Adobe Photoshop.

Doel
In deze cursus breid je onder begeleiding je portfolio met commerciële ontwerpen uit. Je wordt begeleid in efficiënte toepassing van de reeds opgedane kennis van Adobe Illustrator en/of Adobe Photoshop om speed-designing onder de knie te krijgen. De ontwerpen kunnen meteen ondergebracht worden bij een agentschap.

Je start tijdens de cursus n.a.v. richtlijnen concreet met het opzetten van je bedrijf (indien dit je doel is). Je wordt hierin ondersteund en begeleid om concrete resultaten te boeken.

De bedoeling is dat je na afloop van de cursus effectief een goede basisportfolio hebt en contact hebt opgedaan met potentiële klanten en/of agenten.

Inhoud

  • concreet opzetten bedrijf: marketing en acquistie
  • stileringsoefeningen
  • trendanalyse
  • portfolio-uitbreiding
  • verdere begeleiding Adobe Illustrator of Adobe Photoshop (geen nieuwe oefeningen)
  • oefenen speed-designing
  • je werkt in een inspirerende groep, waarin je leert van elkaars ervaringen.

Waar?
Locatie: Maastricht, goed bereikbaar vanaf snelweg en op loopafstand van het Centraal Station. Vind informatie over de bereikbaarheid hier.

Programma en kosten:

Cursus najaar
6 zaterdagen
Startdatum:
23 november 2019
Overige data:
30-11
7-12
14-12
21-12
11-1
Lestijd van 11.00 – 16.00u.

De kosten van de cursus bedragen: €395,- (btw-tarief 0%)

Docent:
De lessen worden gegeven door dessinontwerpster Jolieke Ubachs. Jolieke geeft ook les in de opleidingen textieldesigner en modeontwerpen bij Syntra in Hasselt. Jolieke is een Adobe Certified Expert.

Inschrijven:

Betaling via Ideal

(deelname is direct bevestigd. Je ontvangt een bevestigingsfactuur via de mail)


Heb je niet de mogelijkheid om met Ideal te betalen en wil je met een factuur betalen? Kies dan voor betaling via factuur. Je ontvangt de factuur direct in je mailbox. Let op: je inschrijving is pas definitief als we het bedrag hebben ontvangen.

Betalen met Factuur

Om zeker te zijn van je deelname, adviseren we je om zo snel mogelijk te betalen. Voor deze betaalwijze brengen we 12,50 administratiekosten in rekening.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.

Locatie Textilice:

  • Textilice

Certified_Expert_Illustrator_CC_badge