Workshop Fotografie voor Dessinontwerpen / Print Design

 

Leer hoe je met jouw camera de beste foto’s maakt, geschikt voor verwerking in dessins. Je leert om voorwerpen zo te fotograferen, dat de belichting optimaal is en het voorwerp gemakkelijk vrijstaand te maken is in Adobe Photoshop. Daarnaast leer je om afbeeldingen te maken die kwalitatief optimaal zijn om geheel als all-over toe te passen.

Waar en wanneer?
Datum: 17 juni 2017
Locatie:  Maastricht. Goed bereikbaar vanaf snelweg en op loopafstand van het Centraal Station. Vind informatie over de bereikbaarheid hier.
Tijdstip: 15.00 -18.00u

Kosten:
De kosten van de workshop bedragen: €42,50 (incl. BTW)

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor mensen die eigen beeldmateriaal wensen te gebruiken in hun dessins en voor mensen die hun camera willen leren kennen. De workshop sluit aan bij de Cursus Digital Print Design met Adobe Photoshop en is dus ideaal voor oud-cursisten of mensen die deze cursus wensen te gaan volgen. Ook is deze workshop geschikt voor mensen die reeds een (basis)kennis hebben van Adobe Photoshop. Tijdens de workshop wordt het programma Adobe Photoshop niet uitgelegd.

Doel
Je leert werken met jouw camera, zodat je afbeeldingen kunt maken van een optimale kwaliteit, die gemakkelijk toepasbaar zijn in een dessin en goed voor de vereiste druktechnieken.

Vooropleiding en benodigdheden
Een basiskennis van Adobe Photoshop is vereist, wil je de afbeeldingen later kunnen bewerken. Tijdens de workshop werk je overigens niet met Adobe Photoshop. Download de gratis 30 dagen proefversie hier.
Neem je camera mee. Merk, type of kwaliteit maakt niet uit!

Docent:
De workshop wordt gegeven door fotograaf Rob Weyers van Visual Focus. Laat je inspireren door zijn website!

Inschrijven:
Vul je gegevens in op het inschrijvingsformulier.

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de inschrijvingen.